3ο Γυμνάσιο Μίκρας

Στοιχεία Επικοινωνίας

3ο Γυμνάσιο Μίκρας,
Ευμένη του Καρδιανού,
57500 Καρδία
E: 3gymik@sch.gr
Τ: 23920 66156, 23920 66155

Νομοθεσία

Διαδικασία εγγραφών και ζητήματα φοίτησης στο 3ο Γυμνάσιο Μίκρας

Σχετικά με τη διαδικασία εγγραφών και ζητήματα που αφορούν στη φοίτηση των μαθητών/τριών που αποφοιτούν από το Δημοτικό Σχολείο και εγγράφονται στο 3ο Γυμνάσιο Μίκρας, παρακαλούμε διαβάστε τα σχετικά έγγραφα:

  1. Διαδικασία εγγραφών και ζητήματα φοίτησης στο 3ο Γυμνάσιο Μίκρας

  2. Αίτηση εγγραφής στην Α' Γυμνασίου σε αρχείο .doc (MS-Word)σε αρχείο .PDF (Adobe Acrobat Reader ή ανάλογο) και σε αρχείο .odt (LibreOffice, OpenOffice). Παρακαλούμε να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θέμα "Αίτηση εγγραφής στην Α' Γυμνασίου" μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 13.00.

  3. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (σε αρχείο .PDF)Παρακαλούμε να συμπληρωθεί από γιατρό και να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θέμα "Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή" μέχρι την έναρξη των μαθημάτων, δηλαδή τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

  4. Αίτηση γονέα για την έγκριση παράλληλης στήριξης- συνεκπαίδευσης ή για την έγκριση στήριξης από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό ή για την έγκριση στήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή, μαθητών/τριών για το διδακτικό έτος 2020-2021 (σε αρχείο .doc για MS - Word και σε αρχείο .PDF για Adobe Acrobar Reader ή ανάλογο). Παρακαλούμε να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θέμα: "Αίτηση υποστήριξης μαθητή".

  5. Μήνυμα προς μαθητές/τριες που θα φοιτήσουν στο 3ο Γυμνάσιο Μίκρας κατά το σχολικό έτος 2020 - 2021