3ο Γυμνάσιο Μίκρας

Στοιχεία Επικοινωνίας

3ο Γυμνάσιο Μίκρας,
Ευμένη του Καρδιανού,
57500 Καρδία
E: 3gymik@sch.gr
Τ: 23920 66156, 23920 66155

Νομοθεσία

Ανανέωση εγγραφής στις Β' και Γ' τάξεις

 

Προκειμένου να ανανεωθεί η εγγραφή του παιδιού σας στις Β' και Γ' τάξεις, και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, θα πρέπει μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου να συμπληρώσετε την υπεύθυνη δήλωση η οποία διατίθεται σε τρεις μορφότυπους αρχείων:

Η υπογραφή της δήλωσης μπορεί να επιτευχθεί με δύο τρόπους:

α) Εκτυπώνετε τη συμπληρωμένη δήλωση, την υπογράφετε και τη σαρώνετε ή τη φωτογραφίζετε. Στη συνέχεια, στέλνετε το σαρωμένο αρχείο ή τη φωτογραφία της υπεύθυνης δήλωσης στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα "Ανανέωση εγγραφής" 

β) Επισκέπτεστε τον Ιστότοπο Gov.gr και συγκεκριμένα τη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses , αντιγράφετε το κείμενο της υπεύθυνης δήλωσης και πληκτρολογείτε τα απαιτούμενα στοιχεία. Στη συνέχεια στέλνετε το αρχείο της υπεύθυνης δήλωσης στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα: "Ανανέωση εγγραφής".