3ο Γυμνάσιο Μίκρας

Στοιχεία Επικοινωνίας

3ο Γυμνάσιο Μίκρας,
Ευμένη του Καρδιανού,
57500 Καρδία
E: 3gymik@sch.gr
Τ: 23920 66156, 23920 66155

Νομοθεσία

Χαιρετισμός διευθυντή

 

Καλώς ήλθατε στο 3ο Γυμνάσιο Μίκρας, το Σχολείο για το οποίοι εμείς οι εκπαιδευτικοί του έχουμε θέσει ως στόχο να προσφέρουμε σε κάθε μαθητή και κάθε μαθήτρια μια εξαιρετική εμπειρία μάθησης!

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και κατά την τρέχουσα, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε μαθητές, μαθήτριες και γονείς ότι οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου εργαζόμαστε σε καθημερινή βάση για να διασφαλίσουμε ότι κάθε παιδί μαθαίνει σε ένα ασφαλές, χαρούμενο και προσεγμένο περιβάλλον.Εφαρμόζοντας το πρόγραμμα σπουδών και υλοποιώντας δράσεις κατά της ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού, προαγωγής της συμπεριίληψης, της αποδοχής της διαφορετικότητας και των δημοκρατικών θεσμίων, επιδιώκουμε να καταστήσουμε το Σχολείο χώρο Παιδείας και Πολιτσμού.

Ως εκπαιδευτικοί του Σχολείου συνεργαζόμαστε στενά με όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας: μαθητές και μαθήτριες και τους γονείς αυτών ώστε να εξασφαλίσουμε τα μέγιστα δυνατά μαθησιακά αποτελέσματα για κάθε παιδί σύμφωνα με τις ικανότητες, τις δεξιότητες αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Ακόμη, ενισχύουμε τους δεσμούς με την τοπική κοινότητα και συνεργαζόμαστε με όμορα Σχολεία για να ανταλλάξουμε καλές πρακτικές και να συμβάλλουμε στην ομαλή μετάβαση των παιδιών μεταξύ των διαφορετικών βαθμίδων εκπαίδευσης. Τέλος, με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης που μας έχει επιφορτίσει η Ελληνική Πολιτεία, ασκούμε το δημόσιο λειτούργημά μας με γνώμονα την προσταστία της ανηλικότητας και το Δικαίωμα στην Εκπαίδευση για όλα τα παιδιά.

Αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφτείτε. 

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να επισκεφτείτε τον Ιστότοπό μας και ελπίζουμε ότι το 3ο Γυμνάσιο Μίκρας, ή αλλιώς το Γυμνάσιο της Καρδίας, να παραμείνει το Σχολείο της καρδιάς όλων μας! 

Καλή σχολική χρονιά!

Ο διευθυντής

Θεόδωρος Γούτας
Πληροφορικής - ΠΕ86