3ο Γυμνάσιο Μίκρας

Στοιχεία Επικοινωνίας

3ο Γυμνάσιο Μίκρας,
Ευμένη του Καρδιανού,
57500 Καρδία
E: 3gymik@sch.gr
Τ: 23920 66156, 23920 66155

Νομοθεσία

Χαιρετισμός Διευθύντριας

 

Αγαπητοί/ές μαθητές και μαθήτριες,

Αγαπητοί/ές γονείς και κηδεμόνες,

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και το λοιπό προσωπικό του σχολείου μας σας καλωσορίζει. Το σχολείο μας ανοίγει τη ζεστή αγκαλιά του, για να υποδεχθεί τους μαθητές και τις μαθήτριες και να αγωνιστούμε από κοινού στην προσπάθεια για τη μάθηση και τη διάπλαση του χαρακτήρα τους σε ένα κλίμα αποδοχής, αγάπης και σεβασμού. Σε έναν κόσμο που αλλάζει με ταχείς ρυθμούς, καλούμαστε να υπηρετήσουμε το κοινό όραμα για ένα επίκαιρο σχολείο μόρφωσης, που συμπλέει με τις προκλήσεις του 21ου αιώνα. Με αξιοκρατία και διαφάνεια, αλληλεγγύη και αφοσίωση, με ενσυναίσθηση και σεβασμό στη διαφορετικότητα, με αγάπη και προσήλωση για το γενικό καλό.

Όλες και όλοι, πρέπει να γνωρίζουμε ότι το σχολείο μας είναι μια κυψέλη δημιουργίας και κοινωνικής συμπερίληψης, που στηρίζεται στην αλληλεγγύη, τη συνεργασία και την αμέριστη συνεισφορά όλων μας. Όλοι και όλες μας εργαζόμαστε με αίσθημα δικαίου, ευαισθησίας για τις ανθρώπινες ανάγκες, αλλά και με επιμονή στην τήρηση των κανόνων και την ανάπτυξη των ηθικών αξιών. Οι εκπαιδευτικοί μας υποστηρίζουν και καθοδηγούν τους μαθητές και τις μαθήτριες στο μαγικό ταξίδι της γνώσης και της παιδείας. Η αποστολή μας, η διασφάλιση ευκαιριών μάθησης σε όλους/ες τους/τις μαθητές/ήτριες, με κύριο γνώμονα τις αξίες της ισότητας, της συμμετοχικότητας, της δημιουργικότητας και της  καινοτομίας.

Η ιστοσελίδα μας είναι ένα χρήσιμο εργαλείο το οποίο δίνει πληροφορίες σε γονείς και παιδιά για τις διάφορες δραστηριότητες που συντελούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς με φωτογραφικό και άλλο υλικό. Παράλληλα  ενημερώνει γονείς, παιδιά, και εκπαιδευτικούς για διάφορα θέματα  σχετικά με την εκπαίδευση και τη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφτείτε. Επιθυμητή είναι η ανάπτυξη ενός αμφίδρομου δίαυλου επικοινωνίας με τους γονείς των παιδιών μας και με την τοπική κοινωνία με στόχο τη βέλτιστη συνεργασία για το καλό των παιδιών.Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να επισκεφτείτε τον Ιστότοπό μας και ελπίζουμε ότι το 3ο Γυμνάσιο Μίκρας, ή αλλιώς το Γυμνάσιο της Καρδίας, να παραμείνει το Σχολείο της καρδιάς όλων μας! 

 Στον υπερσύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το βιογραφικό της Διευθύντριας της Σχολικής Μονάδας του 3ου Γυμνασίου Μίκρας.

Η Διευθύντρια

Σοφία Τσακαλίδου

Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας (ΠΕ07)